Buku trading bahasa Melayu; The Power of Candlestick & Divergence

Buku terbaru saya bertajuk The Power of Candlestick & Divergence sebenarnya ialah buku bahasa Melayu. Ramai yang terkeliru dengan tajuknya…maafkan saya. Saya cuba juga untuk translate, tapi tak berjaya.

Anyway, jika anda ingin mencari buku trading yang sesuai untuk di gunakan di dalam apa sahaja market (pasaran), maka inilah buku yang paling sesuai. Buku ini memerlukan anda mempunyai asas teknikal analisis kerana ianya straight kepada trading strategi iatu candlestick reversal pattern dan divergence.

Namun begitu jangan risau. Saya sebagai penulis buku ini berusaha sedaya upaya untuk memastikan anda memahami apa yang ingin saya sampaikan. Bahasa yang saya gunakan adalah sangat mudah dan ringkas. Saya juga telah sertakan banyak contoh pengggunaan candlestick dan divergence ini di dalam pelbagai chart; baik di market forex, US stock market dan Bursa.

Harganya hanya RM90. Untuk pembelian, sila bank in ke akaun Maybank 554110105387 Candlestick Consulting. Kemudian, wasap slip payment, nama penuh, alamat rumah, email address, dan no telefon ke nombor 012-9965946.

TQVM

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *