Buku

Selain dari menjadi seorang trader, saya juga adalah seorang penulis buku. Jika anda ingin mendapatkan bahan bacaan teknikal dan fundamental di dalam bahasa Melayu, saya percaya buku-buku tulisan saya akan dapat membantu anda memahami beberapa perkara teknikal dan fundamental dengan lebih mudah.

Berikut adalah buku-buku tulisan saya:

1.The Power of Candlestick & Divergence (RM90) – di dalam buku ini saya memfokuskan kepada 2 strategi utama saya iaitu Candlestick Reversal Patterns dan Divergence. Selain itu, saya juga menggunakan pelbagai contoh dari pelbagai pasaran seperti forex, index, Bursa dan US stock.

Buku Candlestick & Divergence

 

2. Saya Trader (RM70) – buku ini sesuai untuk mereka yang baru-baru hendak bermula dengan online trading. Buku ini menceritakan pengalaman saya di dalam bidang ini dan juga strategi yang saya gunakan untuk trade full time. Untuk maklumat lanjut mengenai buku ini, sila layari www.sayatrader.com.

Buku Saya Trader

 

3. Analisis Teknikal Harga Emas 2017 (RM80) – buku ini adalah kepada sesiapa yang ingin membeli dan menjual emas fizikal menggunakan pendekatan analisis teknikal. Topiknya merangkumi bagaimana untuk memuat turun MT4 dan menggunakan tools asasnya. Selain dari itu, ada juga topik yang berkaitan dengan support dan resistance. Fokus buku ini adalah lebih kepada pasaran emas (gold).

Buku Analisis Teknikal Harga Emas

 

4. Analisis Fundamental Harga Emas 2017 (RM80) – anda ingin tahu kenapa harga emas naik? kenapa harga emas turun? buku ini ada jawapannya. Mudah untuk di fahami kerana bahasa tulisan nya bukanlah bahasa buku teks ekonomi walaupun ia banyak membincangkan perkara berkaitan ekonomi.

Analisis Fundamental Harga Emas 2017

 

PROMOSI

Bagi anda yang ingin membeli ke empat-empat buku ini, ada harga istimewa menanti anda.

Candlestick & Divergence + Saya Trader + Analisis Teknikal Harga Emas + Analisis Fundamental Harga Emas = RM240 siap pos.

Untuk membeli buku-buku ini, sila wasap ke nombor 0129965946  dan nyatakan buku pilihan anda.

Terima kasih.

10 thoughts on “Buku

  1. Assalamualaikum,
    Nak tanya buku tentang candlestick pattern yg cik bagi tau dalam saya trader tu ada jual tak.. berapa harga ye.., thanks

  2. Saya tak sabar nak membeli dan membaca keseluruhan buku tentang Candlestick Pattern yang bakal siap dan diterbitkan itu nanti ! Syabas pada Sifu Shufaad !!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *