LIVE WEBINAR DECEMBER 2020

Salam.

Bagi anda yang berminat dengan sesi live webinar bulan December, di sini saya sertakan modul untuk kedua-dua kelas tersebut.

Modul kelas Forex & Spot Gold Trading adalah seperti di bawah:

Day 1:

  • Basic trading terms
  • Lot size, reward dan risk

Day 2:

  • Analisis teknikal – trend dan support & resistance

Day 3:

  • Candlestick Anatomy
  • Simple Candlestick Strategy

Modul kelas Analisis Teknikal Harga Emas pula ada seperti di bawah:

  1. Mengenalpasti trend
  2. Melukis support dan resistance area yang kritikal
  3. Strategy membeli emas secara berkala
  4. Strategy membeli emas secara borong
  5. Strategy menjual emas.
  6. Ultimate reference untuk pelabur emas tegar.

Kedua-dua sesi live webinar ini adalah menggunakan aplikasi Zoom.

Berapa fee yang perlu anda bayar untuk menyertai live webinar ini?

Hanya RM299 sahaja untuk kedua-dua kelas. Ya betul. Sangat murah dan berbaloi.

Namun, jika anda pilih untuk menghadiri kelas Analisis Teknikal Harga Emas sahaja, fee nya hanya RM79. Murah yang amat!

Berminat? Hubungi saya di nombor 0129965945.

Terima kasih.

Belajar trade forex dan spot gold

Keyword nya ialah anda nak belajar.

Kalau anda nak, saya yakin anda boleh dapat. Kalau tak nak, apa pun tak boleh.

Bagi yang berminat, saya senaraikan 5 education programs yang saya anjurkan.

  1. Personal coaching – ini kelas one to one selama 3 hari. Paling hardcore. Kelas di adakan di Melaka atau di tempat anda (dengan extra fee).
  2. Buddies coaching – kelas 3 hari dan menggunakan modul yang sama seperti kelas Personal coaching tetapi melibatkan 2-3 orang kawan baik. Maksudnya bukan one to one tapi anda + kawan baik anda. Maximum 3 orang sahaja.
  3. Fast Track 1 to 1 – kelas 1 hari di Melaka. Ini adalah kelas one to one. Bezanya dengan kelas Personal coaching ialah bilangan hari dan modul yang akan di ajar. Kelas ini di adakan di Melaka sahaja.
  4. Fast Track KL – kelas 1 hari di KL dan untuk 5 orang sahaja. Sesuai untuk yang zero basic dan beginner.
  5. MACD Indicator – bagi yang dah ada basic, kelas ni adalah untuk anda. Kelas 1 hari dan terhad kepada 5 orang sahaja.

Untuk detail, anda boleh klik link di bawah:

Atau nak lagi best, terus hubungi saya di nombor 0129965946.

Terima kasih.

Kelas Fast Track: Forex & Spot Gold trading di KL

Salam semua.

Yang ZERO knowledge dalam trading dan minat nak belajar, jom join saya dalam kelas Fast Track.

Saya dah design modul untuk kelas Fast Track ini se simple yang mungkin bagi memastikan anda mudah hadam dan paham sepaham pahamnya.

Anda boleh refer pada poster di bawah untuk lihat bila kelas ini akan di adakan. Yang serius nak belajar, boleh terus whatsapp saya di nombor 0129965946.

Terima kasih.


Seminar Menjana Pendapatan Kedua dengan Public Gold di Muar

Khas untuk anda yang ingin membuat second income.

Esok malam saya akan berada di Hotel Muarar 99, Muar untuk seminar “Menjana Pendapatan Kedua dengan Public Gold” dari jam 8.30 malam sehingga 10.30 malam.

Saya akan berkongsi dengan anda bagaiman mudahnya anda boleh membuat second income dengan bisnes emas dan perak Public Gold.

Oh ya, ia bukan sahaja mudah malah ianya boleh di mulakan dengan modal tak sampai RM400 pun!

Nak tau? Wasap saya di nombor 0129965946 untuk menempah seat anda.

Terima kasih.

p/s: seminar ni free. So datang je dengan senyuman.
p/s2: bawak duit lebih sebab PG ada jual emas harga diskaun.
p/s3: ada cabutan bertuah lagi!