Buka Akaun

Saya nak kongsikan dengan anda 3 key benefits yang anda boleh miliki jika membuka akaun dengan saya di Primus Markets:

  1. Anda boleh dapat SOTG 2018 secara FREE.
  2. Anda akan dapat menyertai saya di dalam plan terbaru *”Anda Trade, Saya Bayar”.
  3. Anda akan dapat DISKAUN untuk kelas Fast Track dan Personal Coaching.

Cukup kan 3? Jangan berlengah lagi. Sila follow steps yang saya tuliskan di bawah ok?

Langkah pertama yang perlu anda lakukan ialah dengan klik link yang saya berikan di bawah:

http://bit.ly/ProjectMorgan

Next;

  1. Sila isikan borang pendaftaran. Pastikan alamat di dalam borang pendaftaran sama seperti di dalam lesen memandu

2. Sesudah selesai mendaftar, anda akan melihat mesej seperti ini di skrin anda. Tahniah, step pertama dah setel. Cepat-cepat buka email ye.

3. Anda akan menerima email seperti ini dari Primus. Klik pada butang “Verify my email address”.

4. Sesudah verify, anda akan di bawa ke kebinet trading anda. Klik butang “Continue”.

5. Isikan column “Personal Details”. Di sebelah kanan, anda akan lihat column “Upload Documents”. Uploadkan IC depan berwarna di pilihan pertama; “Colour copy of passport..”. Bahagian belakang IC tak perlu upload.

6. Isikan column “Trading knowledge and experience”. Anda boleh hentam je. Tak perlu begitu lurus. Di sebelah kanan atas, upload kan lesen memandu (depan) di pilihan pertama “Proof of Residence”. Yang kedua tu tak perlu. Di bahagian bawah, ada column “Trading Account”. Pilih “Variable spread’, then “USD” dan leverage pilih “1:500”. Klik butang “Submit”.

7. Next paparan yang akan anda lihat ialah seperti di bawah ini. Pesan saya, JANGAN FUND ACCOUNT DAHULU. Ini kerana kita akan menggunakan perkhidmatan ESCROW atau Local Deposit. Kita tunggu sehingga akaun anda setel verify oleh pihak Primus. Tunggu email dari mereka.

8. Sementara tunggu email dari Primus, anda boleh login ke trading kabinet anda. Gunakan username dan password yang telah anda register sebentar tadi. Di bawah ini adalah paparan pertama yang akan anda lihat apabile anda login kali pertama. Pilih security question anda.

9. Setelah anda mendapat pengesahan “Document verification” dari Primus, baru lah anda buat deposit. Hubungi saya untuk mendapatkan no contact team Escrow.

10. Selepas deposit, anda akan dapat MT4 ID, password dan server name melalui email.

11. Login di MT4 menggunakan details yang di beri.

12. Bagi anda yang ingin menggunakan seris SOTG, boleh whatsapp saya terus. Saya akan masukkan anda dalam Broadcast list SOTG 2018.

13. Sila lah trade dengan cemerlang.

Sebarang soalan, sila hubungi  saya terus di talian 012-9965946.

Terima kasih.