DVD Group Coaching

Anda minat untuk join kelas Group Coaching tapi…

  1. Anda sibuk
  2. Anda tak boleh ambil cuti
  3. Anda ada masalah kewangan- mungkin fee RM1600 untuk kelas Group Coaching terlampau mahal untuk anda

Don’t worry. Saya telah mengambil inisiatif untuk membuat DVD Group Coaching ini khas untuk anda.

dvdItu gambar saya dan DVD Group Coaching yang bakal anda miliki. Ada 4 DVD kesemuanya.

photo(30)OK. Sekarang lebih clear kan?

Basically, apa yang saya buat ialah saya rakamkan kelas Group Coaching yang saya adakan pada awal bulan September 2015 dan buatkan dalam bentuk DVD. So apa yang mereka belajar, anda juga akan belajar benda yang sama.

Bezanya, anda tak boleh tanya soalan!

12071678_10204923433070635_667232707_n

Nampak DVD warna biru tu? Yang tu cover topik Fundamental Analisis dan juga ada sesi LiveTrade yang saya adakan bersama para student saya sehingga jam 12.00 malam. Fuh! Memang penat tapi berbaloi!

Buat pengetahuan anda juga, DVD ini saya dah start jual last month (Oktober 2015) dan ada beberapa buyer yang sudi memberi testimoni kepada saya. Jom tengok sikit!

photo(6)Aik! Barang bagus pun kene komplen???? Dasat-dasat… 🙂 DVD tak habis tengok lagi dah tanya buku saya yang paling latest (The Power of Candlestick & Divergence).

photo(5)Buyer yang sorang ni sangat rajin, siap buat nota lagi! Tak sabar nak masuk kelas Personal Coaching tu!

iqbal DVDOK. Yang ni slow and steady. Masih dalam proses penghadaman dan pengunyahan….hehe 😉

Cukup la testimoni tu ye.

So, jika anda berminat untuk mendapatkan DVD Group Coaching ini, harga nya hanya RM400 sahaja, siap penghantaran. Anda akan dapat 4 DVD dan lebih dari 16 jam kelas coaching dari saya! Boleh lah tengok ulang-ulang kali 🙂

Bagaimana anda boleh mendapatkan DVD ini?

  • Sila bank in kan RM400 kepada akaun Maybank 5541 1010 5387 Candlestick Consulting.
  • Kemudian,watsapp slip payment, nama penuh dan alamat rumah ke nombor 012-9965946.
  • Tunggu dengan gigih, insya Allah DVD akan sampai depan rumah!

Apa tunggu lagi? Order sekarang k!