Education Programs

Kepada yang berminat untuk menjadi seorang trader, anda boleh menyertai salah satu dari program-program education yang saya anjurkan.

  1. Personal Coaching – one to one coaching. Kelas selama 3 hari, bermula jam 9.00 am – 5.00 pm. Bermula dari basic sehingga anda boleh trade dengan sukses. LIFETIME SUPPORT dari saya. Klik sini untuk info lanjut.
  2. Buddies Coaching – nak belajar trading dengan kawan baik anda? Jika ya, ini adalah pilihan terbaik untuk anda.
  3. Fast Track – group coaching. Kelas selama 1 hari suntuk. Bermula dari jam 9.00 am – 5.00 pm. Akan fokus kepada basic dan strategy yang proven digunakan di dalam trading. Klik sini untuk info lanjut.
  4. Fast Track 1 to 1 – Kelas ini menggunapakai modul yang sama dengan kelas Fast Track (group coaching) tetapi ianya 1 to 1. Nak info lanjut? Klik sini.
  5. Trading Strategy: Divergence – bagi anda yang sudah mempunyai trading strategy dan pada masa yang sama ingin menambahkan ilmu baru, maka kelas ini adalah untuk anda. Klik sini untuk info lanjut.

Jika anda ingin kan lebih penjelasan tentang program yang saya anjurkan di atas, anda boleh terus hubungi saya di nombor 0129965946 (call/watsapp).