Mentoring Video

Saya ingin menawarkan sesuatu yang dapat membantu anda membuat analisis pasaran forex, spot gold dan index dengan lebih mudah. Bagaimana mudah?

Saya melakukannya untuk anda. Ya. Saya akan membuat analisis ini untuk anda, 2 kali seminggu, kebiasaanya pada hari Isnin dan Rabu selama 20 minit setiap sesi selama 6 bulan.

Secara totalnya, 2 video x 4 minggu x 6 bulan = 48 video selama 6 bulan, dengan jumlah minit sebanyak 960 minit atau pun selama 16 jam pembelajaran.

Di dalam sesi video mentoring ini, saya akan menyentuh aspek ekonomi semasa, mengupdatekan anda dengan news-news terkini juga dengan peluang trade yang ada untuk hari dan minggu tersebut.

Anda boleh saksikan contoh video mentoring seperti di bawah:

Bagaimana? Clear kan? Senang fahamkan?  Anda nak saya buat analisis untuk anda seperti ini setiap minggu? Mesti nak kan? 🙂

Jika anda tak puas tengok satu video ni, apa kata anda terus ke YouTube channel saya. Ada berpuluh video analisis yang saya buatkan di situ.

Klik saja pada link ini – http://bit.ly/MVChannel

Jadi, berapa harga yang perlu anda bayar untuk saya membuat analisis ini untuk anda?

Sangat murah sehinggakan anda tentu tidak akan percaya. Anda hanya perlu pilih di antara 2 pelan yang saya sediakan ini.

  • Jika anda trader tegar dan Forex ialah makanan anda, maka pilihlah pelan A.
  • Jika anda hanya ingin trade spot gold dan silver, maka pelan B adalah yang paling sesuai.

pelan video mentoring 1Perhatikan harga nya. Murah kan? Saya yakin ini adalah peluang terbaik untuk anda mendapatkan analisis pasaran dari seorang trader professional seperti saya.

So, jika anda sudah membuat keputusan, sila buat bayaran seperti di bawah:

Bank: Maybank

No Akaun: 554110105387 Candles tick Consulting

No untuk di hubungi: 012-9965946

*Selepas membuat pembayaran, sila wasap/telegram slip pembayaran beserta nama penuh dan email kepada saya.

Semoga anda pantas merebut peluang keemasan ini. Terima kasih!