Kelas Fast Track: Forex & Spot Gold trading di KL

Salam semua.

Yang ZERO knowledge dalam trading dan minat nak belajar, jom join saya dalam kelas Fast Track.

Saya dah design modul untuk kelas Fast Track ini se simple yang mungkin bagi memastikan anda mudah hadam dan paham sepaham pahamnya.

Anda boleh refer pada poster di bawah untuk lihat bila kelas ini akan di adakan. Yang serius nak belajar, boleh terus whatsapp saya di nombor 0129965946.

Terima kasih.


Seminar Menjana Pendapatan Kedua dengan Public Gold di Muar

Khas untuk anda yang ingin membuat second income.

Esok malam saya akan berada di Hotel Muarar 99, Muar untuk seminar “Menjana Pendapatan Kedua dengan Public Gold” dari jam 8.30 malam sehingga 10.30 malam.

Saya akan berkongsi dengan anda bagaiman mudahnya anda boleh membuat second income dengan bisnes emas dan perak Public Gold.

Oh ya, ia bukan sahaja mudah malah ianya boleh di mulakan dengan modal tak sampai RM400 pun!

Nak tau? Wasap saya di nombor 0129965946 untuk menempah seat anda.

Terima kasih.

p/s: seminar ni free. So datang je dengan senyuman.
p/s2: bawak duit lebih sebab PG ada jual emas harga diskaun.
p/s3: ada cabutan bertuah lagi!