PROMOSI ISTIMEWA SEMPENA PELANCARAN DVD GROUP COACHING

big sale group coaching

Sempena dengan pelancaran DVD Group Coaching: Successful Trader’s Blueprint, saya ingin menawarkan kepada anda peluang untuk mengikuti kelas Group Coaching dengan harga promosi.

Ye. Harga promosi yang saya tawarkan ini hanya berjumlah RM999 berbanding harga asal RM1500.

Apa lagi yang saya tawarkan kepada anda?

Extended support dari 6 bulan kepada 1 tahun! Maksudnya, anda boleh refresh kelas ini secara PERCUMA selama setahun (cuma bayar duit makan RM20 sahaja) dan anda juga akan mendapat servis lain seperti sesi Mentoring Video dan Weekly Trading Tips selama 1 tahun!

Menarik?

Owh, ada lagi. Jika di dalam tempoh 1 tahun ini, saya gagal membentuk anda menjadi seorang trader, maka anda berhak untuk menuntut kembali RM999 dari saya. Ini adalah MONEY BACK GUARANTEE yang tergila yang pernah saya buat!.

Bukan 30 hari. Bukan 60 hari. Tapi 1 tahun! Siapa yang boleh bagi macam ni?

Dengan kos RM999 untuk setahun, anda sebenarnya membelanjakan hanya RM83.25 sebulan. Lebih murah dari bil internet atau bil Astro anda.

Bagaimana pula dengan modulnya? Apa yang akan anda pelajari sama dengan apa yang anda lihat di 6 Month Coaching Program saya. Anda boleh klik di sini: 6 Month Coaching Program untuk melihat modul lengkap.

Saya harap anda ambil peluang ini. Tempoh promosi ini hanya dari 9 November sehingga 15 November 2015.Apa yang anda perlu lakukan ialah:

1. Buat bayaran RM999 ke no akaun Maybank 5541 1010 5387 Candlestick Consulting.

2. Watsapp slip payment beserta nama penuh dan tarikh kelas yang ingin anda booking. Anda boleh lihat tarikhnya di dalam poster di atas.

3. Datang kelas dan bersedia lah untuk menjadi seorang Trader.

Itu sahaja. Mudah kan?

So, cepat-cepat ambil peluang ini sekiranya anda benar-benar ingin merubah masa depan anda dan menjadi seorang Trader yang sukses.

Terima kasih.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *