SOTG2018

sotg logo

Terdapat 2 cara bagaimana anda boleh mendapatkan servis SOTG ini.

Yang pertama;

  • Buka real trading akaun bersama saya di Primus.
  • Sila gunakan link ini: http://bit.ly/ProjectMorgan
  • Minimum amaun ialah $100.
  • Anda akan dapat signal ini PERCUMA sepanjang tahun 2018.

Yang kedua;

  • Anda dah ada real akaun dengan broker lain? No problem.
  • Anda boleh langgan SOTG dengan membayar fee sebanyak RM70 untuk tempoh 1 bulan.
  • Dan lagi best, ia adalah MONEY BACK GUARANTEE!***

Selepas itu, sila whatsapp no telefon dan nama anda ke nombor 012-9965946 untuk di masukkan ke dalam Broadcast list SOTG 2018.

Setiap signal yang di berikan adalah berdasarkan kepada Simpel Candlestick Strategy, Divergence, 5 price action strategies, chart pattern breakout dan juga momentum strategi. Basically, apa yang saya gunakan untuk trade, akan saya kongsikan dengan anda.

Signal yang bakal anda di terima juga akan terdiri dari nama pasaran (EURUSD), time frame, entry (E), stop loss (SL) dan juga take profit (TP). Di bawah ini adalah contoh signal yang bakal anda terima:

image(4)

8. Sedikit pesanan kepada anda:

sotg reminder

Saya harap anda faham dengan risk yang bakal anda ambil semasa menggunakan servis ini. Jangan lupa untuk membaca FAQ di bahagian bawah page ini ye.

Itu sahaja! Mudah kan? Jadi apa tunggu lagi. Register real trading akaun anda di sini dan saya tunggu anda di Broadcast list SOTG 2018! 🙂

LATEST SOTG 2018

MONTH: FEBRUARY

 

Screenshot profit oleh client SOTG saya.

Newbies buat 100% dalam masa 36 hari!

 

 

🙂

FAQ

Q: Adakah servis ini sesuai untuk scalper?

A: Ye. Kerana kebanyakan signal yang saya beri akan memberikan minimum profit antara 10 – 20 pip.

Q: Saya ni newbie. Boleh ke saya pakai signal ni?

A: Yang penting kene tau macam mana nak open position, letak stop loss dan take profit. Itu perkara paling asas. So jawapannya, ye boleh. Pada masa yang sama, saya galakkan anda untuk belajar dan terus belajar dari para sifu dan masta yang ada.

Q: Pada masa bilakah signal ini akan mula di hantar?

A: Untuk SOTG 2018, kita akan fokus kepada time frame H4 dan Daily sahaja. So, signal akan di hantar 2-3 minit sebelum atau selepas candle H4 close. Untuk Daily, signal akan di hantar seawal jam 6.00 am; ketika market open.

Q: Adakah saya akan terima signal ini hari-hari? Atau berapa jam sekali?

A: Tak semestinya. Bergantung kepada market. Kadang satu hari 1 kali, atau mungkin lebih. Kadang-kadang 2 atau 3 hari takde signal. Semuanya bergantung kepada market.

Q: Selain dari FX, adakah saya akan menerima signal untuk market yang lain?

A: Ye. Anda akan menerima signal untuk market Gold dan Oil.

Q: Adakah saya perlu open trade setiap kali saya mendapat signal?

A: Semestinya tidak! Semuanya bergantung kepada anda. Perhatikan reward:risk ratio anda. Anda tidak rugi apa-apa jika anda tidak trade okay.

Q: Bagaimana jika TP yang di berikan tidak hit? Adakah saya perlu tunggu lagi sehingga ia hit?

A: Bergantung kepada target anda. Jika anda target 10 pip sehari dan ianya telah di capai, silakan close. Kemudian pergi ngeteh (ngeteh = minum teh). Jika anda swinger macam saya, letak stop loss, letak take profit, tinggalkan. Kalau kene TP, yes! Kalau kene SL, ces! Lepas tu senyum. Setel. Jika anda nampak ada reversal pattern sebelum TP, sila close. Its all depends kepada bagaimana anda trade.

Q: Berapa lot size yang sesuai untuk saya gunakan?

A: Bergantung kepada modal. Kalau anda start dengan $100, maka gunalah 0.01 lot. Kalau modal anda besar, contohnya $10,000, maka anda boleh gunakan 1.0 lot dan ke atas. Yang penting jaga risk. Cadangan saya antara 1% – 5% risk per trade, bergantung kepada modal.

Q: Bolehkah saya gunakan servis ini untuk entry saje? SL dan TP saya buat ikut saya?

A: Boleh. Tak letak TP takpe. Yang penting, mesti letak SL.

Q: Adakah servis ini percuma sampai bila-bila?

A: Percuma sepanjang tahun 2018 untuk yang buka real akaun dengan saya di Primus. Untuk kekal tahun 2019, make sure balance capital mestilah minimum $100.

Q: Bagaimana signal-signal ini di generate?

A: Menggunakan strategi yang saya ajarkan di dalam kelas Personal coaching dan yang terbaru Fast Track: FX & Spot Gold trading.

Q: Adakah saya anda dapat apa-apa jika saya perkenalkan servis ini kepada kawan saya?

A: Ye. Ada. Saya tengah buat plan special untuk ni.

Q: Bagaimana jika saya tak paham istilah atau strategi yang di gunakan di dalam servis ini?

A: Tanya saya. Insya Allah saya akan jawab.

Q: Bagaimana jika saya nak exit dari grup SOTG setelah saya register?

A: Bagitau saya. Saya akan keluarkan dari broadcast list ini.

 

SOTG 2018: MONEY BACK GUARANTEE

Bagaimana?

  • Dalam tempoh 1 bulan pertama langganan anda, sekiranya anda rasakan SOTG ini lebih banyak loss dari profit, maka anda berhak menuntut kembali wang anda (RM70) dalam tempoh 3 hari selepas tamat tempoh langganan 1 bulan.
  • Jika anda berpuas hati, anda boleh langgan lagi untuk bulan seterusnya dan trade lah seperti biasa.
  • Kalau dah masuk bulan ke 2 dan seterusnya, tiada lagi lah Money Back Guarantee. Hanya untuk bulan pertama sahaja.
  • Mudah kan macam ni? So, no harm kepada anda. Anda kini boleh gunakan SOTG 2018 tanpa rasa takut yang duit anda akan di bazirkan untuk langganan signal.

 

 

 

4 thoughts on “SOTG2018

    1. Salam tuan. Boleh saya tau tuan buka akaun fxprimus di bawah siapa? Jika tuan buka akaun di bawah saya, then tak perlu bayar RM100. Free shj.Anytg, sila wasap saya di talian 012-9965946. TQVM

  1. Salam tuan.. Ada 3 soalan:

    1. Berapa minimum cost trade dgn fxprimus?
    2. Fxprimus ni lg baik dari FXCM ke?
    3. Dah ada real account nanti trade pakai apps apa?

    1. Salam tuan.
      1. Minimum utk buka real akaun di FXprimus ialah $100.
      2. Saya tak pernah buka akaun di FXCM. So sy takde experience dgn FXCM. So, tak boleh komen.
      3. Trade pakai apps? Maksud tuan MT4? Boleh install di laptop or di handphone.

      Antyg bole wasap sy terus: 012.9965946. TQVM

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *