Signal On The Go

Bagaimana anda boleh dapatkan servis Signal On The Go (SOTG) ini?

sotg logo

Terdapat 2 cara bagaimana anda boleh mendapatkan servis SOTG ini.

Yang pertama;

  • Buku Real Trading akauan bersama saya di FXPrimus.
  • Sila gunakan link ini: http://bit.ly/SayaTrader
  • Anda akan mendapat SOTG secara PERCUMA sampai bila- bila!

Yang kedua;

  • Anda dah ada real akaun dengan broker lain? No problem.
  • Anda boleh langgan SOTG dengan membayar fee sebanyak RM100 untuk tempoh 3 bulan.
  • Murah kan?

Selepas itu, sila whatsapp no telefon dan nama anda ke nombor 012-9965946 untuk di masukkan ke dalam Broadcast list SOTG 2017.

Setiap signal yang di berikan adalah berdasarkan kepada candlestick reversal pattern, TPB, divergence, 5 price action strategies, chart pattern breakout dan juga momentum strategi. Basically, apa yang saya gunakan untuk trade, akan saya kongsikan dengan anda.

Signal yang bakal anda di terima juga akan terdiri dari nama pasaran (EURUSD), time frame, entry (E), stop loss (SL) dan juga take profit (TP). Di bawah ini adalah contoh signal yang bakal anda terima:

image(4)

8. Sedikit pesanan kepada anda:

sotg reminder

Saya harap anda faham dengan risk yang bakal anda ambil semasa menggunakan servis ini.

Itu sahaja! Mudah kan? Jadi apa tunggu lagi. Register real trading akaun anda di sini dan saya tunggu anda di Broadcast list SOTG 2016! 🙂

SOTG Hall of Fame:

one1

one2

🙂

FAQ

Q: Adakah servis ini sesuai untuk scalper?

A: Ye. Kerana kebanyakan signal yang saya beri akan memberikan minimum profit antara 10 – 20 pip.

Q: Saya ni newbie. Boleh ke saya pakai signal ni?

A: Yang penting kene tau macam mana nak open position, letak stop loss dan take profit. Itu perkara paling asas. So jawapannya, ye boleh. Pada masa yang sama, saya galakkan anda untuk belajar dan terus belajar dari para sifu dan masta yang ada.

Q: Pada masa bilakah signal ini akan mula di hantar?

A: Biasanya, first batch signal akan di berikan seawal 6.00 – 7.00 pagi. Kemudian, lebih kepada market open time. Dan semestinya yang paling rancak adalah ketika New York time. Tetapi jika tidak ada signal,saya tak hantar lah ye.

Q: Selain dari FX, adakah saya akan menerima signal untuk market yang lain?

A: Ye. Anda akan menerima signal untuk market Gold, Oil, S&P500 dan juga Dow.

Q: Adakah saya perlu open trade setiap kali saya mendapat signal?

A: Semestinya tidak! Semuanya bergantung kepada anda. Perhatikan reward:risk ratio anda. Anda tidak rugi apa-apa jika anda tidak trade okay.

Q: Bagaimana jika TP yang di berikan tidak hit? Adakah saya perlu tunggu lagi sehingga ia hit?

A: Bergantung kepada target anda. Jika anda target 10 pip sehari dan ianya telah di capai, silakan close. Kemudian pergi ngeteh (ngeteh = minum teh). Jika anda swinger macam saya, letak stop loss, letak take profit, tinggalkan. Kalau kene TP, yes! Kalau kene SL, ces! Lepas tu senyum. Setel. Jika anda nampak ada reversal pattern sebelum TP, sila close. Its all depends kepada bagaimana anda trade.

Q: Bolehkah saya gunakan servis ini untuk entry saje? SL dan TP saya buat ikut saya?

A: Boleh. Tak letak TP takpe. Yang penting, mesti letak SL.

Q: Adakah servis ini percuma sampai bila-bila?

A: Setakat ini ya. Ke hadapan saya tak sure lagi. Bergantung kepada sambutan para traders.

Q: Kalau saya bukak real akaun dengan awak, say usd100, kemudian saya trade di broker lain, boleh ke?

A: Sebenarnya saya boleh check sama ada setiap client saya active atau tidak. Tapi saya banyak keje lain nak buat. Terpulang kepada anda. Ini service percuma. Khusus untuk mereka yang membuka real akaun FXPrimus di bawah saya. Kalau nak trade di broker lain tu, terpulanglah. Saya tak de masa nak pikir orang ni jujur atau pun tidak. Keje saya trade, coach dan berikan signal yang terbaik untuk client saya. Itu sahaja.

Q: Bagaimana signal-signal ini di generate?

A: Secara auto dan manual. Maksudnya saya ada indicator dan software untuk scan signal dan ada juga yang saya buat secara manual; iaitu tengok sampai lebam.

Q: Adakah saya anda dapat apa-apa jika saya perkenalkan servis ini kepada kawan saya?

A: Ye. dapat pahala. Sebab tolong orang. Insya Allah ;).

Q: Bagaimana jika saya tak paham istilah atau strategi yang di gunakan di dalam servis ini?

A: Mudah sahaja. Anda boleh masuk kelas Coaching saya, sama ada Group atau Personal Coaching. Atau paling tidak pun, anda boleh beli buku saya, Saya Trader dan juga ebook saya, 5 price Action Strategi.

Q: Bagaimana jika saya nk exit dari grup SOTG setelah saya register?

A: Left group whatsapp. Senang je. Tiada paksaan untuk anda berada di dalam grup ini. No hard feeling.

 

 

 

4 thoughts on “Signal On The Go

    1. Salam tuan. Boleh saya tau tuan buka akaun fxprimus di bawah siapa? Jika tuan buka akaun di bawah saya, then tak perlu bayar RM100. Free shj.Anytg, sila wasap saya di talian 012-9965946. TQVM

  1. Salam tuan.. Ada 3 soalan:

    1. Berapa minimum cost trade dgn fxprimus?
    2. Fxprimus ni lg baik dari FXCM ke?
    3. Dah ada real account nanti trade pakai apps apa?

    1. Salam tuan.
      1. Minimum utk buka real akaun di FXprimus ialah $100.
      2. Saya tak pernah buka akaun di FXCM. So sy takde experience dgn FXCM. So, tak boleh komen.
      3. Trade pakai apps? Maksud tuan MT4? Boleh install di laptop or di handphone.

      Antyg bole wasap sy terus: 012.9965946. TQVM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *